Kums over mogelijke transfer: "Denk niet dat mijn marktwaarde tien miljoen euro is"

30 juli 2016 14:07

Het geflirt tussen Sven Kums en Napoli is ondertussen al enkele weken aan de gang. Maar er zit tot nu toe nog niet echt schot in de zaak. AA Gent vraagt tien miljoen euro voor de middenvelder en dat lijkt voor de Italiaanse topclub te veel.

"Naar mijn gevoel is tien miljoen euro wel wat veel. Ik denk dat mijn marktwaarde niet zo hoog ligt", opent Sven Kums. "Zes miljoen euro? Dat vindt Gent dan weer te weinig, maar misschien ergens ertussen?" De Buffalo's weigerden enkele maanden geleden al eens een bod op Kums.

"Ik verwacht niet dat een club het eerste bod aanvaardt. Zo snel loopt het meestal niet in de onderhandelingen. Dat ik zo rustig blijf? Uiteraard denk ik er wel aan, maar je moet gewoon wachten. Mocht Gent nu vijftien miljoen vragen, dan zou het wel eens kunnen botsen", klinkt het bij de Gouden Schoen in HNB.

Napoli heeft het geld

"Dat is niet realistisch. Dat is nu niet het geval. Napoli heeft geld na de transfer van Higuain, dat klopt. Maar ze moeten nog investeren in een vervanger. En ik verwacht niet dat ze 30 miljoen euro aan mij gaan spenderen. Er zijn aanbiedingen geweest waar ik minder achter stond. Dan zeg ik ook liever dat het mij niet interesseert.”

Bart Vandenbussche

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ KAA Gent \\ Napoli
 
 
Reacties.