Ibrahimovic maakt wellicht debuut in eigen land: "De fans wachten hier al een tijdje op"

30 juli 2016 14:39

Zlatan Ibrahimovic is dé man die Manchester United opnieuw een landstitel moet schenken. Vanavond komt de Zweedse superster wellicht een eerste keer in actie voor zijn nieuwe ploeg. United neemt het in het Zweedse Gotherburg op tegen Galatasaray.

En zo zal Ibracadabra zijn mogelijke debuut maken in eigen land. "Iedereen wacht op het moment dat ik mijn debuut maak", zegt Ibrahimovic op het clubkanaal. "Er is al heel wat over gesproken, maar mijn debuut in eigen land maken voelt natuurlijk fantastisch. De fans wachten hier al een tijdje op."

"Ze popelen niet alleen om mij te zien, maar het hele team. Hopelijk kunnen we ze een goede wedstrijd geven, want we zijn nog steeds in de voorbereiding", aldus de Zweedse ster, die donderdag een eerste keer meetrainde. "Het lijken goede spelers en op training waren ze zeer gefocust."

Zlatan's filosofie

"De trainer (José Mourinho, red.) zegt wat hij wil en de spelers passen zich aan. Ik geloof in hard werken. Niet alleen tijdens de wedstrijden, maar ook gedurende de training. De manier waarop je traint, is de manier waarop je in de wedstrijden speelt. Dat is mijn filosofie", besluit Ibrahimovic.

Bart Ver Elst

Premier League \\ Manchester United
 
 
Reacties.