KV Mechelen heeft boomlange spits beet

31 augustus 2016 09:13

KV Mechelen zat diep in de aanval met niet al te veel alternatieven. Nicolas Verdier moet het daar op zijn eentje zien te rooien, want het geloof in Dalibor Veselinovic is niet al te groot meer. Nu is er een nieuwkomer gevonden.

De langverwachte spits is momenteel transfervrij en luistert naar de naam Christian Osaguona. De Nigeriaanse targetman speelde vorig seizoen voor Raja Casablanca, maar daar verbrak hij zijn contract omdat hij niet betaald werd.

De 1m94 grote spits zou een alternatief moeten bieden voor Verdier. En met hem kan Aleksandar Jankovic ook verschillende systemen spelen. Momenteel is de spoeling immers te dun en Jankovic vreest voor het moment dat er iets met Verdier gebeurt.

Hij tekende voor één seizoen met een optie op een extra seizoen. "Aangezien de 25-jarige spits zijn contract vorig seizoen verbrak wegens wanbetalingen van zijn werkgever, is het evenwel nog wachten tot de FIFA het licht op groen zet. KV Mechelen benadrukt dat het al het nodige heeft gedaan, maar verwacht dat het toch nog enkele weken kan duren voor Osaguona de geelrode kleuren kan verdedigen", klinkt het bij Mechelen.

Redactie

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.