Balotelli die Club Brugge heeft afgewezen? Dit is er van waar

31 augustus 2016 15:36

Transfer Deadline Day verloopt traditioneel hectisch en op zo'n dag is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om het hoofd koel te houden. Zo werd er een kwakkel van formaat de wereld ingestuurd...

Niemand minder dan Mario Balotelli zou in beeld geweest zijn bij Club Brugge, maar het Italiaanse enfant terrible zou de Belgische landskampioen wandelen gestuurd hebben. Say what?! Een kwakkel, niets meer of niets minder.

Club Brugge beschikt met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby en Wesley Moraes over voldoende centrumspitsen. Blauw-zwart is dan ook niet op zoek naar een extra aanvaller. Laat staan dat Club een risico zou nemen door de excentrieke spits in te lijven.

Balotelli naar Nice

Waar Balotelli dan wel naartoe gaat? Wel, dat is nog niet helemaal duidelijk. Het Franse Nice zou een gokje willen wagen en Super Mario een kans willen geven, terwijl er ook nog enkele Italiaanse clubs aan de spits denken.

Geruchten over vertrek van Rhijn

Voorts viel ons oog op de geruchten omtrent Ricardo van Rhijn. De Nederlander, die pas deze zomer neerstreek in Brugge, werd in verband gebracht met een vertrek naar Internazionale. Daar is Frank de Boer, zijn gewezen trainer van bij Ajax, nu T1. Maar van een snel vertrek op Jan Breydel is absoluut geen sprake.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.