Sporting Lokeren zoekt nog oplossing voor twee overbodige spelers

31 augustus 2016 13:43

Het is traditioneel druk en spannend op Transfer Deadline Day. Ook in het Waasland kan er nog één en ander gebeuren. Sporting Lokeren is bijvoorbeeld nog op zoek naar een oplossing voor twee overbodige spelers.

UIT

Evariste Ngolok

De middenvelder stond vorig seizoen nog twaalf keer aan de aftrap bij Lokeren en was daarin goed voor vijf doelpunten. Ngolok viel echter uit met een zware knieblessure, en zal het nu moeilijk hebben om zich in de ploeg te knokken.

De concurrentie is niet mals. Ngolok moet opboksen tegen Overmeire, Rassoul, Terki, Jambor en Persoons. Lokeren is dan ook bereid om Ngolok te laten gaan en zoekt op de laatste dag van de transferperiode naar een oplossing voor de middenvelder. Dat vernam onze redactie. Een uitleenbeurt kan, een definitieve transfer eveneens.

Eugene Ansah

Ook Ansah mag Lokeren verlaten. De Ghanese aanvaller heeft op Daknam weinig uitzicht op speelgelegenheid. Ansah speelde vorig seizoen na de jaarwisseling al op huurbasis voor Lommel United. Een uitleenbeurt kan, een definitieve transfer eveneens.

IN

Huiswerk is af

Wat betreft inkomende transfers, blijft het wellicht stil op Daknam. Het huiswerk van de Waaslanders is af en in principe was Steve De Ridder dus de laatste inkomende transfer van de club... Tenzij er zich nog een opportuniteit voordoet.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.