Exclusief: Essevee begrijpt Gentse weigering niet: "Serieus blijven? Het kan hen meer opleveren dan Gent vraagt"

31 augustus 2016 12:30

Hannes Van Der Bruggen mag van AA Gent niet meer weg. Zulte Waregem had de middenvelder graag binnengehaald. Volgens Essevee deed het een meer dan redelijk voorstel.

"Wij hebben echt een heel degelijk voorstel gedaan", aldus sportief manager Eddy Cordier in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Met ons voorstel kunnen ze meer krijgen dan wat ze nu vragen. Het cijfer dat men in de krant gooide klopt, maar omvat ook 20% op de doorverkoop."

700.000 euro

Dat werd door Louwagie niet vermeld toen het bod van Zulte Waregem in de media verscheen. "Wij gooien normaal gezien geen cijfers in de media, maar Gent vraagt 700.000 euro. Dat is te veel voor een speler die einde contract is."

Gent vraagt te veel voor een speler die niet zal spelen -Eddy Cordier

"Men zegt dat we serieus moeten blijven, maar hij speelde vorig seizoen opgeteld vijf wedstrijden en gaat dit seizoen niet spelen. In zijn huidige situatie is ons bod correct." Van Der Bruggen is nog steeds welkom aan de Gaverbeek.

"Er ligt een contract voor vier jaar klaar voor Hannes. Als we hem nu niet kunnen halen, misschien aan het eind van het seizoen. Er is in onze kern nog steeds plaats voor Van Der Bruggen."

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.