U19 Club heeft het niet onder de markt tegen sterk Kopenhagen

27 september 2016 18:07

Vooraleer de grote jongens aan de bak moesten, werkte de U19 van Club Brugge al hun wedstrijd af op bezoek bij FC Kopenhagen. Met een gelijkspel bleven ze aan kop van hun groep.

Nadat bondscoach Martinez bij de confrontatie met Leicester de jonge Bruggelingen al toesprak, was het deze keer de beurt aan de voorzitter van Club, Bart Verhaeghe. Hij moedigde de spelers aan om zich te tonen aan heel Europa.

In de eerste helft kreeg Club wat kansjes tegen een stevig Kopenhagen, maar het mocht niet zijn voor Van Vaerenbergh. Bij de rust stond het nog steeds 0-0. Club, dat de vorige wedstrijd won tegen Leicester ging in de tweede helft nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt.

Vooral Van Vaerenbergh, Vlietinck en Ito lieten zich opmerken. Teunckens onderscheidde zich aan de overkant met enkele uitstekende reddingen. Toch mocht het niet zijn voor de U19 van de Bruggelingen. Met een 0-0 maken ze zich op om te supporteren voor de a-ploeg.