CL-overzicht: Leicester doet wat Club Brugge niet kan, Ronaldo alweer aan het kanon en feilloze Alderweireld-Vertonghen

27 september 2016 22:41

Voor Club Brugge was de tweede speeldag in de Champions League opnieuw een ontnuchtering. Andere teams kenden wél succes in Europa.

Leicester - Porto 1 - 0

Leicester is met een 6 op 6 aan het Kampioenenbal begonnen. The Foxes wonnen thuis van Porto dankzij een goal van Slimani, de man die aan de basis lag van de zware schouderblessure die Engels opliep. Depoitre startte bij de Draken op de bank.

Dortmund - Real Madrid 2 - 2

In de kraker van groep F hielden Dortmund en Real Madrid elkaar in evenwicht. Ronaldo opende met zijn 98ste goal in 95 CL-duels de debatten, maar nog voor de pauze hing Aubameyang de bordjes weer in evenwicht. Varane zette de Madrilenen na de koffie alweer op voorsprong, toch knokten de Schwarzgelben via Schürrle een tweede keer terug: 2-2.

CSKA Moskou - Tottenham 0 - 1

In groep E gingen Vertonghen en Alderweireld op bezoek in Moskou. Het Duivelse duo hield de nul tegen CSKA. Son deed de rest en bezorgde de Spurs de volle buit.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Redactie

Champions League \\ Club Brugge \\ Tottenham \\ FC Porto \\ Borussia Dortmund \\ Real Madrid \\ Leicester City \\ CSKA Moskou \\ FC København
 
 
Reacties.