Zulte Waregem gaat record Rode Duivels zaterdag breken

27 september 2016 22:39

De Rode Duivels kregen ooit een volledig vrouwelijke spionkop gevuld met maar liefst 1100 vrouwelijke fans. Een Belgisch record, maar het kan altijd beter. Zulte Waregem wil alvast het record breken en lijkt daar ook in te slagen.

1101 vrouwelijke fans, dat was het doel van Bruno Descamps, CEO van Lamett Europe. Hij wilde een deel van de nieuwe tribune gevuld zien met een spionkop van 1.101 vrouwelijke supporters.

Lamett zorgt overigens voor de tickets, de dames kunnen dus gratis naar deze wedstrijd. Samen met Essevee-ambassadrice Justine De Jonckheere, ging Lamett dus op zoek naar 1.101 prinsessen om op 1 oktober de voetbalmatch tegen Sporting Charleroi een ‘female touch’ konden geven.

En zo tegelijk het record van de Rode Duivels die een vrouwelijke spionkop van 1.100 supporters op de been kregen breken uiteraard. De actie is een groot succes, want op twee weken waren alle tickets de deur uit. Omwille van de vele positieve reacties, besliste Bruno Descamps om nog eens 50 extra tickets te voorzien voor zijn ‘prinsessen’

Dury: "Mijn spelers zullen de prinsessen moeten overtuigen van hun kwaliteiten"

Wie deel neemt aan de foto-actie (ter plaatse) maakt kans op een gratis weekend voor 2 personen in een unieke B&B in België. Ook Francky Dury ziet het wel zitten: "Ter gelegenheid van deze speciale matchavond staan mijn spelers dan ook voor een dubbele uitdaging: Sporting Charleroi overwinnen, maar ook de prinsessen overtuigen van hun kwaliteiten."

De leider wil dan ook graag knallen. "De spelers zullen die avond echt iedereen moeten overtuigen waarom Essevee momenteel “hot” is in België." Hieronder kan u nog eens de video ter inleiding van de actie bekijken. Opgelet: het laden daarvan kan even duren:

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Charleroi \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.