Analisten voorspellen moeilijkheden voor Mignolet: "Karius is gehaald door Klopp, dus..."

28 september 2016 16:59

Pech voor Simon Mignolet. Onze landgenoot begon goed aan het seizoen bij Liverpool, maar vorig weekend kreeg Loris Karius toch de voorkeur op de Rode Duivel. Mignolet moet nu rustig blijven en voor zijn plaats knokken, maar makkelijk wordt het niet volgens enkele analisten.

“Karius is een doelman die gehaald is door de trainer. Klopp zal hem dan ook steunen. En de eerste match van Karius was een makkelijke intro. Met Mignolet zou het ook 5-1 geweest zijn tegen Hull City. Het is een dankbare match”, aldus Eddy Snelders bij Play Sports.

Volgens Degryse heeft Karius momenteel een streepje voor op Mignolet. “Mignolet heeft niet gefaald, maar Karius was geblesseerd in de voorbereiding. Volgens mij zou die jongen anders onmiddellijk aan het seizoen begonnen zijn. Klopp heeft die toch gehaald om te spelen, niet?”, pikte Marc Degryse in.

"Mignolet deed het toch goed?" - Jan Mulder

“Maar Mignolet deed het toch goed?”, vroeg Jan Mulder zich luidop af. “Ja, maar zo redeneert een trainer niet. Klopp heeft hem gehaald en wil hem zien spelen”, besloot Degryse.

Redactie

Premier League \\ Liverpool FC
 
 
Reacties.