Lokeren-voorzitter Lambrecht geeft toe: deze drie trainers zijn in beeld om Leekens op te volgen

28 september 2016 07:35

De dagen van Georges Leekens bij Sporting Lokeren lijken geteld. De ervaren oefenmeester verloor dan wel niet in de Wase derby tegen Waasland-Beveren, toch spreekt voorzitter Roger Lambrecht openlijk over opvolgers voor de huidige trainer.

Verschillende coaches staan op het verlanglijstje van de bandenmagnaat, andere stuurden dan weer hun cv op naar Daknam. “Paul Put heeft zelf gesolliciteerd”, zegt Lambrecht in Het Nieuwsblad. “Die jongen zit zonder werk, hé. Hij is één van de kandidaten.”

“Maar wij hebben ook gepraat met Besnik Hasi. De manager van Kristinsson heeft ook contact opgenomen met Willy Reynders. Deze week zal er echter niets meer gebeuren”, benadrukt Lambrecht.

Zege nodig tegen Kortrijk

En wat dan met Leekens? Die moet serieus uit zijn pijp komen, wil hij aan de slag blijven bij Lokeren. “Een trainer die niet verloren heeft, gooi je niet voor je plezier buiten, hé. Maar Georges weet ook dat we gauw, tegen Kortrijk dus, moeten winnen en goed voetbal moeten brengen. Want anders begint de miserie opnieuw", besluit Lambrecht.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.