Thorgan Hazard moet De Bruyne vervangen: "Het was toen al een smaakmaker"

28 september 2016 21:06

Kevin De Bruyne, die in een supervorm verkeerde, zal er niet bijlopen in de matchen van de Rode Duivels tegen Bosnië en Gibraltar. Er is eigenlijk maar 1 echte optie om hem te vervangen. En Thorgan Hazard is echt al lang niet meer het kleine broertje van Eden.

De Bruyne blesseerde zich tegen Swansea en is enkele weken buiten strijd met een hamstringletsel. Bosnië-Herzegovina en Gibraltar komen te vroeg voor KDB. En dus is het afwachten wie hem kan vervangen. Steeds meer mensen schuiven - net als ons overigens - Thorgan Hazard naar voren.

Zes goals, drie assists in het seizoensbegin en ook tegen Barcelona absoluut niet te beroerd om een goede wedstrijd te spelen. Geen schrik, veel bravoure. "Hij was al een smaakmaker in de Jupiler Pro League bij Zulte Waregem", knikte Johan Boskamp in de studio's van Q2.

"Ik hoop in de toekomst mijn kans te krijgen. Het is mijn droom om ooit samen met mijn broer op het veld te staan", bleef Hazard er voorlopig kalm onder. "Maar in het systeem van Martinez met Eden Hazard en Kevin De Bruyne kort bij de diepe spits zou Thorgan heel goed naast zijn broer passen", beseft ook Marc Degryse.

Johan Walckiers

Champions League \\ Bor. Mönchengladbach \\ België
 
 
Reacties.