Lerager schiet Essevee (voorlopig) naar de leiding: "Morgen Club - Anderlecht? Moet nog iets regelen met Telenet"

22 oktober 2016 21:16

Zulte Waregem won zonder al te veel moeite van Sporting Lokeren: 2-0. Lukas Lerager scoorde ondertussen al zijn derde van het seizoen. "Maar we moeten kalm blijven", houdt hij alvast de voetjes op de grond.

Lerager is niet de man van de grote woorden. "Grote stukken schrijven rond mij? Ach, het is gewoon het werk van het volledige team", bleef de Deen er uiterst bescheiden onder. "Het is wel leuk dat ik mijn derde van het seizoen kon scoren, maar we moeten allemaal blijven werken."

Zulte Waregem kan nochtans na dit weekend opnieuw aan de leiding staan in het klassement. "Maar dat is een momentopname. Laat ons het maar match per match bekijken. Maar die eerste plaats op zich? Die doet uitermate veel deugd. Lokeren blijft een goede ploeg, maar vandaag hebben we veel druk gezet en zo kunnen winnen."

En dan is er morgen de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. Of Lerager gaat kijken? "Ik zal er nog iets moeten op vinden met Telenet, want ik kan het voetbal voorlopig nog niet zien", kon er een lachje af.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Sporting Lokeren \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.