Gent-speler getuigt over het moment waarop hij met Stijn Vreven neus aan neus stond: "De vonken spatten ervan af"

22 oktober 2016 17:04

Stijn Vreven zit er kort op, dat kan iedereen wie al met de huidige coach van Waasland-Beveren werkt beamen. En dus kan het op training ook wel eens botsen.

Yannick Thoelen, nu keeper bij AA Gent, stond bij Lommel United onder de hoede van Vreven. En daar raakten de gemoederen tijdens de oefensessies wel eens verhit. "Op training oefenden we een keer een stilstaande fase in", diept Thoelen in Fan! een anekdote op.

"Ik wist dat hij qua opstelling de perfectie eiste, dus ik zet mijn mannetjes nauwgezet en geconcentreerd neer. om mij het voor aan de schenen te leggen, vroeg ik aan een van de spelers om ook nog snel de backlijn in te duiken, iets wat niet afgesproken was."

Water en vuur

"Yannick, hoe komt dat die man daar allen staat, riep de coach. Omdat gij gezegd hebt dat die daar moest gaan staan, sneerde ik geïrriteerd. We stonden neus aan neus, de vonken spatten ervan af."

Dat kan de Limburgse oefenmeester wel hebben van zijn spelers. "Vreven ziet dat wel graag, dat je als speler een mening hebt en meedenkt aan de oplossing. Bij momenten waren we water en vuur, mar ik heb veel respect voor de coach Stijn Vreven. Want eerlijk is eerlijk: hij is er mee verantwoordelijk voor dat ik sta waar ik nu sta."

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e klasse \\ Antwerp \\ KAA Gent \\ Standard \\ Eupen \\ Lommel SK \\ SK Beveren
 
 
Reacties.