Tielemans belooft Anderlecht één zaak: "Zeg nooit nooit, maar in dit geval is het nooit"

22 oktober 2016 08:10

Je hebt veel goeie voetballers bij Anderlecht, maar er is maar één Youri Tielemans. Je weet dat de 19-jarige middenvelder iets speciaals heeft dat anderen niet hebben. En hij lijkt klaar te zijn voor die stap hogerop. Maar hij maakt Anderlecht alvast één belofte...

Anderlecht is heilig, voor de concurrentie zal hij nooit spelen. "Voor mij zijn zowel Club Brugge als Standard de grote rivaal - de ene in Vlaanderen en de andere in Wallonië. Ik weet wel, zeg nooit nooit, maar wat ik nú zeg, is wél nooit (grijnst): ‘Ik ga nooit kunnen spelen voor Brugge of Standard’", vertelt hij in HLN.

"Ik heb het grootste respect voor die mensen, maar als Brusselaar mag ik dat zeggen. Ik ben hier geboren en opgevoed, en ik heb mijn hele jeugd doorgebracht in de cultuur van Anderlecht - dit is mijn club. Dan ga ik toch niet voor Club voetballen? Zo zit ik niet in elkaar."

Die 15de mei kan enkel rechtgezet worden door zelf kampioen te spelen thuis tegen Club

Op 15 mei speelde Club Brugge op eigen veld kampioen tegen Anderlecht. En dat deed pijn. En dat kan zondag niet uitgewist worden. "Dat kan niet door zondag eens te gaan winnen in Brugge. Neen, het kan enkel worden rechtgezet door zélf kampioen te spelen in een thuiswedstrijd tegen Club - pas dan kan ik weer verder."

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
Reacties.