Lommelaars verwachten furieus startend Antwerp, maar hebben een strijdplan: "Niemand verwacht iets van ons, dus..."

23 oktober 2016 12:25

Lommel United bengelt na elf speeldagen troosteloos onderaan in de Proximus League. Zondag komt Royal Antwerp FC op bezoek in Limburg, dat eveneens een coachwissel onderging.

Bij Antwerp drukten John Bico en David Gevaert al hun stempel op de ploeg. Walter Meeuws begint pas volgende week aan zijn taak bij Lommel. En dus de ploeg het nog even zonder hoofdcoach moeten stellen.

"Voor ons is de match tegen Antwerp een uitgelezen kans om onszelf terug een boost te geven", vertelt verdediger Bart Goossens aan Voetbalkrant.com. "Niemand verwacht iets van ons, dus dat kan een voordeel zijn. Alles dichtlopen voor elkaar en hard werken is de enige manier om het tij te keren."

Alles zat de jongste weken tegen - Christophe Bertjens

Voorin rekent Lommel op goals van Christophe Bertjens, die na zijn klierkoorts van vorig seizoen drie keer startte en evenveel scoorde. "Alles zat de jongste weken tegen. Op basis van het spel mochten we tegen Cercle Brugge nooit verliezen. Ik verwacht een gretig Antwerp dat furieus zal starten. Het is zaak om het eerste kwartier goed door te komen. En zo te groeien in de match. Niet veel risico's nemen en proberen zo lang mogelijk de nul te houden."

Redactie

2e klasse \\ Antwerp \\ Lommel SK
 
 
Reacties.