Guardiola zet kritische journalist op zijn plaats: "Ik won 21 titels in 7 seizoenen, dat zijn er 3 per jaar en dat met deze methode"

23 oktober 2016 13:13

Manchester City kende een succesvolle seizoensstart, maar ging woensdag wel zwaar de boot in bij FC Barcelona. Toen een kritische journalist op de persbabbel van The Citizens vroeg of Pep Guardiola het niet beter over een andere boeg gooit, had de Catalaanse coach een gepast antwoord klaar.

"Dat zou je graag hebben, hé", opende Guardiola zijn repliek. "Weet je, Ik denk wel eens na over andere methodes, maar ik kom dan telkens tot de conclusie dat de oplossing niet beter is dan in wat ik geloof."

Waarna de City-manager nog wat verder ging. "En weet je, de afgelopen zeven jaar won ik 21 titels. Dat zijn er drie per jaar, door op deze manier te voetballen..."

Ik ben goed, maar geen tovenaar - Pep Guardiola

"Maar als je denkt dat ik na drie maanden alweer weg zal zijn. Of we Barcelona zullen kloppen met 4-0 en Messi, Suarez en Neymar niets meer zullen creëren... Ik ben goed, maar geen tovenaar. Maar ik ga niets aan mijn denkwijze veranderen, sorry jongens."

Redactie

Premier League \\ La Liga \\ Manchester City \\ Southampton \\ Valencia CF \\ Barcelona
 
 
Reacties.