Fans Essevee en Lokeren slaan handen in elkaar: "Voetbalcel ... Maffia!"

23 oktober 2016 12:41

De wedstrijd tussen Zulte Waregem en Sporting Lokeren had sportief gezien niet al te veel om het lijf. De fans hadden samen wel iets voorbereid tegen de voetbalcel. De nutteloze stadionverboden? Het blijft tegen de haren strijken.

Zowel de fans van Sporting Lokeren als die van Zulte Waregem kregen in het verleden al te maken met dubieuze stadionverboden. Ze staan daarin ook lang niet alleen, want ook bij KV Mechelen, Charleroi en nog andere ploegen zijn er gekende problemen.

Dat Bart Verhaeghe deze week wél - in tegenstelling tot vele andere 'gewone fans' - kon worden vrijgesproken, was voor Mary Dieleman, de voorzitter van Belgian Supporters vzw en bekend als fan van Lokeren, de druppel. Dat lieten ze HIER al weten.

De supporters gingen in een leuk samenzang aan het werk tijdens de wedstrijd tussen Zulte Waregem en Lokeren. Beide supportersclubs zijn nauw met elkaar verwand en komen goed overeen. Die van Essevee heften een 'Voetbalcel' aan, die van Lokeren reageerden met 'maffia'. Beider teams hadden ook gelijklopende spandoeken mee.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen
 
 
Reacties.