Toch wel grote klasse van Bruno: "Ik voel me schuldig"

01 december 2016 23:50

Het gebeurt niet veel: een speler die eigenlijk niet moest stoppen van de persdienst, die een torenhoge misser op zijn conto staan had en toch uitleg kwam geven. Grote klasse van Massimo Bruno.

Bruno ging zijn verantwoordelijkheid dus niet uit de weg. "Ik voel me schuldig ja", knikte Bruno toen hij de mixed zone binnenkwam. "Ik neem het mezelf kwalijk dat ik die kans voor open doel miste. Die moet ik altijd scoren en dan was het gedaan. Er zijn geen excuses voor. De spelers hebben me wel gesteund."

In de gangen deed Teodorczyk hem even voor hoe hij het eigenlijk had moeten doen. Bram Nuytinck verwoordde het gevoel van de groep. "Kijk, hij had inderdaad moeten scoren. Maar dat weet hij zelf ook wel. Hij mist nu en dat komt ons duur te staan, maar hij doet het ook niet expres. Het is wel balen."

Maar er was ook nog die buitenspelgoal op het einde van de reguliere speeltijd. "Dat is ook balen. We hebben net de foto gezien en dat is echt wel een meter. Dat had de lijnrechter wel mogen zien. Dit is heel zuur", aldus Nuytinck.

Johan Walckiers

Beker van België \\ Anderlecht \\ Charleroi
 
 
Reacties.