Wat moet er veranderen aan het systeem van de Beker van België? Geef hier uw mening!

01 december 2016 16:59

Vanavond staat met Sporting Charleroi-Anderlecht de laatste wedstrijd van de achtste finales van de Croky Cup op het programma. Naast de uitschakeling van Club Brugge vielen er alweer geen échte grote verrassingen te noteren.

Met Geel (1e amateurklasse) en Tubeke (1e Klasse B) liggen de laatste grote verrassingen uit de Beker van België. Eupen, STVV, Kortrijk, Racing Genk, KV Oostende, Zulte Waregem, AA Gent en Anderlecht/Charleroi zijn de ploegen voor de volgende ronde.

Naast de uitschakeling van Club Brugge en KV Mechelen (door respectievelijk Eupen en STVV) is daar weinig verrassends aan. In de 1/16e finales moesten ook al Westerlo en Standard de Liège het toernooi verlaten, voor de rest zitten alle ploegen van 1e Klasse A er nog in.


Maar net als vorige jaren loopt het stadion niet echt vol voor de bekerwedstrijden. Het belooft weer een 'typische' bekercompetitie te worden, zonder verrassende kleine ploegen. Maar wat vindt u daarvan?

Zou het niet leuker zijn als de ploegen van 1A elkaar al vroeger konden loten? Of wanneer ze al vroeger aan het toernooi moesten beginnen? Geef uw mening in onderstaande poll.

Tim Bex

Jupiler Pro League \\ Beker van België \\ Club Brugge \\ Standard \\ ASV Geel \\ Tubeke
 
 
Reacties.