Cruciale match voor De Boeck tegen STVV: "Maar ik kan niet toveren"

02 december 2016 11:21

Moeskroen verdiende veel meer in het beker- en burenduel tegen KV Kortrijk, maar de Henegouwers trokken met een 1-0 nederlaag aan het kortste eind. Zaterdag wacht er voor Glen De Boeck een cruciale match op het veld van Sint-Truiden.

Moeskroen legt dit seizoen vaak goed voetbal op de mat, maar de kansen worden amper benut. "Voetbal is doelpunten maken, maar daar hebben we het moeilijk mee dit seizoen. Vorig jaar hadden we jongens zoals Badri en Coulibaly die regelmatig scoorden. Maar ik kan niet toveren", aldus de T1 van Moeskroen.

De situatie van de coach ziet er dan ook hachelijk uit, maar De Boeck focust zich enkel en alleen op de wedstrijd van zaterdag. "Druk? Ik leg mezelf elke dag druk op. Zaterdag is een match als een andere, er zijn geen excuses. Ik steek mijn energie niet in het feit dat er mensen twijfelen aan mijn positie", klinkt het.

"Ik ben tevreden over mijn spelers. Deze ploeg is zeker niet dood. Maar de ploeg heeft wél een probleem dat je niet oplost in deze periode van het seizoen", doelt De Boeck op aanvallende versterking. "Het is een belangrijke match zaterdag, maar we deden het de laatste tijd goed tegen onze concurrenten. Hopelijk kunnen we daar een vervolg aan breien."

Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ STVV \\ Moeskroen
 
 
Reacties.