Obradovic reageert op lange wachttijd opgelegd door Weiler

02 december 2016 15:18

Het was lang wachten voor Ivan Obradovic. De Serviër kondigde verschillende keren aan klaar te zijn voor de eerste ploeg, maar René Weiler bleef hem maar in de wachtkamer steken. Maar nu zit hij op volle sterkte.

De match met Servië tegen Wales was de ommekeer. Toen overtuigde hij zichzelf, maar ook Weiler. We betwijfelen immers dat hij nu al in de ploeg had gestaan zonder die match. "Het was voor mij ook een verrassing dat ik werd opgeroepen, voor iedereen denk ik", lacht Obradovic er nu mee. "Maar de coach weet wat hij aan me heeft en wat ik al gedaan heb voor Servië."

Na die negentig minuten keerde ook Weiler zijn kar. "Kijk, de coach dacht dat ik op dit niveau (houdt zijn hand op tafelhoogte) zat en ik dacht dat ik hier (houdt hand ter hoogte van zijn gezicht) zat. Hij beslist en ik denk ook dat hij we wou prikkelen. Misschien zat ik twee maanden geleden nog niet op dit niveau, maar ik vond dat ik wedstrijden nodig had om daar te geraken."

Ik vond dat ik wedstrijden nodig had om terug op niveau te geraken

Maar de spons is er al over getrokken. "Niemand denkt er nog aan. Ik ben blij dat ik die wedstrijden met het tweede elftal heb kunnen spelen om op niveau te geraken. En ik heb ook wat individuele trainingen gekregen. Ik zit denk ik aan mijn beste vorm nu."

Johan Walckiers

Beker van België \\ Anderlecht \\ Charleroi
 
 
Reacties.