STVV herleeft eindelijk weer: "Dit heeft de groep echt verdiend na al die negatieve uitslagen en gebeurtenissen van de jongste weken"

02 december 2016 17:37

STVV kon op geen beter moment vertrouwen tanken als in de bekermatch in aanloop naar de ontmoeting met Moeskroen. Voor de Truienaars staat zaterdag namelijk een zespuntenmatch op het menu.

De bekerwinst tegen KV Mechelen was belangrijk om het goede gevoel weer te pakken te krijgen. "Dit heeft de groep echt verdiend na al die negatieve uitslagen en gebeurtenissen van de jongste weken", aldus verdediger Sascha Kotysch.

STVV kon namelijk negen competitiematchen op een rij niet meer winnen. De laatste overwinning dateerde van de vorige bekerronde tegen Harelbeke. "De match van zaterdag wordt héél belangrijk, nóg belangrijker dan die van dinsdag", gaat Kotysch verder. "We hebben de punten echt nodig."

Magere opkomst

De Kanaries rekenen erop dat de thuisfans Stayen nog eens in vuur en vlam zetten voor dit cruciale duel. Want tegen Mechelen was de opkomst mager. "Ik snap dat het koud en laat was, maar als ik zag dat Mechelen meer fans dan ons meenam... Dan is dat spijtig om vast te stellen", gaf Stef Peeters nog mee.

Diederik Geypen

Jupiler Pro League \\ STVV \\ Moeskroen
 
 
Reacties.