Standard wil Victor Vazquez (ex-Club Brugge), maar er is één groot probleem

02 december 2016 07:15

Victor Vazquez mag een jaar na zijn transfer van Club Brugge naar Cruz Azul alweer vertrekken. Een terugkeer naar de Jupiler Pro League behoort tot de mogelijkheden, al is die stap niet evident.

Woensdag meldden we al dat Cruz Azul Vazquez deze winter op de transferlijst zet. (Lees HIER meer) De Spaanse spelmaker kwam voor zijn nieuwe Mexicaanse spelmaker door zijn blessuregevoeligheid te weinig aan spelen toe. Ook nu vertoeft hij in Barcelona om zich te laten verzorgen aan zijn geteisterde knie.

Transfersom + loon

Standard, dat vorige zomer al op Vazquez aasde, houdt de ontwikkelingen rond Vazquez nu opnieuw in de gaten. Maar de vraag is of de Rouches hem financieel wel aankunnen. Zo hoopt Cruz Azul volgens Het Nieuwsblad nog een deel van de 2 miljoen euro te recupereren die het een jaar geleden aan Club Brugge betaalde.

En dan is er nog zijn loon. Vazquez verdient in Zuid-Amerika 1,1 miljoen euro netto per jaar bonussen niet meegerekend. Daarom lijkt een transfer naar kapitaalkrachtigere contreien als het Midden-Oosten of Azië realistischer.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ Standard \\ Cruz Azul
 
 
Reacties.