Antwerp-aanvaller voelt weer vertrouwen: "Ik liet er zelfs aanbiedingen uit Turkije en West-Vlaanderen voor schieten"

02 december 2016 12:55

Bij Antwerp loopt er eentje rond die na alle commotie weer boven water is gekomen. William Owusu werd onder Vanderbiest nogal stiefmoederlijk behandeld, maar de aanvaller krijgt nu wel het vertrouwen van Wim De Decker, dat hij ook kreeg van David Gevaert.

Owusu werd uitgeleend aan Roeselare vorig seizoen, maar keerde toch terug. "Fred Vanderbiest wou me na die uitleenbeurt aan Roeselare absoluut weer bij Antwerp. Ik liet er zelfs een verlengd verblijf in West-Vlaanderen liggen. Ze wilden me bij Roeselare houden en ook was er Turkse interesse, maar uiteindelijk bleef ik bij Antwerp", aldus Owusu in Gazet van Antwerpen.

Vanavond staat hij tegen Lierse zo goed als zeker in de basis, maar toch rekent hij zich nog niet rijk. "Zeker van je plaats ben je hier natuurlijk nooit. Er lopen hier veel goede spitsen rond. Het is op de toppen van de tenen lopen en scherp blijven, iedereen kan spelen.

Vorige wedstrijd tegen Union hing er plots een spandoek voor de aanvaller, die daar duidelijk van genoot. "De steun voor de supporters doet enorm veel deugd. Het is belangrijk dat zij nog steeds geloven in mijn."

Redactie

2e klasse \\ Antwerp \\ Lierse SK
 
 
Reacties.