Van Holsbeeck bevreesd voor PO1-start van Anderlecht: "Intussen zit de concurrentie (Club Brugge) op stage in Marbella"

27 maart 2017 09:01

Komende vrijdag opent Anderlecht de play-offs met een bezoek aan Zulte Waregem. De Brusselaars gingen eerder dit seizoen verliezen aan de Gaverbeek (3-2) en dus is manager Herman Van Holsbeeck op zijn hoede.

Door de interlandbreak geniet paars-wit geen te beste voorbereiding op het begin van de nacompetitie. "Ik ben toch een beetje ongerust voor die start, want we hebben geen ideale voorbereiding", vertelt van Holsbeeck bij Sporza. "De voorbije dagen waren er maar 7 spelers op de training."

"Najar komt bijvoorbeeld maar in de nacht van woensdag op donderdag terug uit Honduras. En een dag later moeten we al tegen Zulte Waregem spelen. Ik zie groeimarge voor onze ploeg, maar de vraag is: hoe komen onze spelers terug naar hier? Intussen zit de concurrentie (Club Brugge) op stage in Marbella."

Twee moeilijke programma's

"De start van de play-offs zal uitwijzen wie de favoriet voor de titel is", denkt de manager van de recordkampioen verder. "Wij beginnen uit tegen Zulte Waregem en ontvangen daarna Gent. Club Brugge speelt eerst op Gent en ontvangt vervolgens Charleroi. Twee moeilijke programma's."

Redactie

Anderlecht \\ Club Brugge \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.