Minstens zeven nieuwkomers op eerste sfeertraining Essevee: "Volgens het gekende concept"

23 juni 2017 19:37

Zulte Waregem is volop werk aan het maken van de kern van volgend seizoen, op zaterdag kan je die nieuwkomers al een eerste keer spotten.

Reichert, Walsh, De Pauw, De Mets en Olayinka. Met minstens zeven nieuwkomers zijn ze al bij Zulte Waregem, al zijn ook nummers 8 en 9 dichtbij een handtekening aan de Gaverbeek. Op zaterdag 24 juni zullen zij voor het eerst kunnen trainen voor de ogen van hun fanions.

"Traditiegetrouw mogen we tussen de 1000 en 2000 fans verwachten op dit eerste event van het seizoen. De supportersfederatie zorgt voor randanimatie en sfeer", klinkt het bij Essevee. Ook dit jaar zijn er via Facebook al flink wat mensen ingeschreven voor het evenement.

De sfeergroep en de supportersfederatie is ondertussen alles al in gereedheid aan het brengen: "Het wordt een dag zoals steeds met de eerste open training. Een opening van Francky Dury met de wensen voor het nieuwe seizoen, een voorstelling van de nieuwkomers, veel sfeer en randanimatie: eten, drinken en een springkasteel", aldus Geert Titeca van de supportersfederatie EsseveeFans.

U komt toch ook de nieuwelingen spotten? De training begint om 15 uur en er is alvast goed weer voorspeld, dus geen reden om niet af te zakken naar het oefencentrum van Zulte Waregem - rechtover het stadion.

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.