Volgende week transferdossier Gentenaar in stroomversnelling: Italiaanse, Turkse en Russische topploegen verdrummen zich

23 juni 2017 17:49

AA Gent zal nog op zoek moeten naar een extra rechterflankspeler. De kans dat Thomas Foket binnen een maand nog in de Ghelamco Arena rondloopt is immers zo goed als nihil. Volgende week kan het opbod beginnen.

Foket kreeg als international een weekje langer vakantie en sluit pas maandag bij de groep van Vanhaezebrouck aan. Maar of hij nog lang Buffalo zal zijn, is de vraag. Een contractverlenging is niet meer aan de orde en de topploegen verdringen zich om hem straks binnen te halen.

De interesse van Napoli en Atalanta is al langer bekend, maar ook Galatasaray en Spartak Moskou willen zich in de strijd werpen. De rechterflankspeler heeft zijn zinnen echter gezet op een transfer naar Italië en heeft dus twee keuzes. De aanbieding van Napoli is beter dan die van Atalanta, maar daar heeft hij meer kans op veel speelminuten. Het wordt dus een moeilijke afweging.

Aflopend contract

Volgende week worden er gesprekken verwacht, maar Gent heeft weinig onderhandelingsmarge. Zijn contract loopt volgend seizoen af en als Rode Duivel is hij nu nog meer gegeerd.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ Europa League \\ KAA Gent \\ Atalanta \\ Galatasaray \\ Napoli \\ Spartak Moscow
 
 
Reacties.