Vaste waarde maakt het bont bij KV Mechelen en zorgt voor onhoudbare situatie, transfer in de maak?

24 juni 2017 14:38

KV Mechelen begon vorig weekend aan zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen. Yannick Ferrera wil volgend seizoen opnieuw een goed seizoen doormaken met 'Malinwa', maar dan moet wel iedere speler er vol voor willen gaan.

En laat dat nu net het probleem zijn bij één van de vaste waardes van vorig seizoen: Aleksandar Bjelica (23). De verdediger maakte het de voorbije dagen net iets te bont op training en lijkt zich stilaan onmogelijk te maken bij Mechelen.

Volgens Het Nieuwsblad is het duidelijk en zit Mechelen met een probleem-Bjelica. De voorbije dagen liep de speler ongeïnteresseerd rond op training en slenterde hij meestal maar wat.`

Beste fysieke testen van alle spelers, maar...

Nochtans legde Bjelica enkele dagen geleden nog de beste fysieke testen van alle spelers af. Op de loopband hield hij het langst vol en liep hij op het eind meer dan een minuut aan 21,6 kilometer per uur. Maar op het trainingsveld kan het Bjelica maar weinig schelen.

... Vertrek in de maak?

De verdediger moet zich dan ook snel herpakken, want op deze manier is de situatie stilaan onhoudbaar. Bjelica, die nog tot 2019 onder contract ligt Achter de Kazerne, lijkt een vertrek te willen forceren. Bij Mechelen kijken ze nog even de kat uit de boom.

Redactie

Jupiler Pro League \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.