De kop is eraf voor Ivan Leko: nieuwbakken coach begint avontuur bij Club Brugge met klinkende zege

24 juni 2017 20:53

Ivan Leko heeft zijn eerste wedstrijd als coach van Club Brugge erop zitten. De nieuwbakken coach loodste zijn ploeg naar een klinkende overwinning bij Westkapelle.

Al na 2 minuten opende nieuwkomer Acolatse de score. de vroege openingstreffer was een voorbode voor veel goals. Cools (2x), Vanaken en Osei-Berkoe zorgden voor forfaitcijfers aan de rust.

Ook Vanlerberghe scoort

Na de pauze ging de voet wat van het gaspedaal. Vlietinck scoorde de 0-6, Dennis de 0-7 en De Bock in het slot de 0-8. Debutant Vanlerberghe sloot af met de 0-9. Opdracht volbracht dus voor blauw-zwart dat er al een intensieve trainingsweek had opzitten. Leko gooide zowel voor als na rust een ander elftal in de strijd.