Nieuwe publiekslieveling van Club meteen weer weg? 'Dortmund, Monaco, United én City tonen interesse'

19 augustus 2017 20:51

Club Brugge verloor deze transferperiode al José Izquierdo en ook rond Denswil en Engels heersen nog twijfels. Maar ook een inkomende transfer kan meteen al op interesse rekenen.

Als een wervelwind begon hij bij Club Brugge, de Nigeriaanse klasbak Dennis. Hij scoorde in amper drie competitiewedstrijden al vier doelpunten en deed ook in Europa de netten al trillen.

Dat ging uiteraard niet onopgemerkt voorbij. Volgens het Engelse The Sun stuurden zowel Manchester City als Manchester United al een scout naar Brugge voor de Europese wedstrijd tegen AEK.

Zoals Simon, of beter?

Naast de interesse van die twee mastodonten uit Manchester zijn ook Leicester City, AS Monaco en Borussia Dortmund fan van de jonge Nigeriaan van Club Brugge. Het doet een beetje denken aan de snelle interesse die Moses Simon opwekte bij zijn Gents debuut. Benieuwd of Dennis dat wel kan volhouden.

Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Bundesliga \\ Ligue 1 \\ Club Brugge \\ Manchester United \\ Manchester City \\ Monaco \\ Metz \\ Borussia Dortmund
 
 
Reacties.