Fekir maakt wereldgoal, maar scorende Lerager pakt punt na spektakelmatch Lyon-Bordeaux (mét beelden!)

19 augustus 2017 18:50

In de Ligue 1 wordt het wellicht ook dit seizoen een spannende titelstrijd tussen Paris Saint-Germain en AS Monaco, maar mogelijk mengt er nog een derde club zich in de Franse titeldebatten.

Er wordt namelijk wel wat verwacht van Olympique Lyon. Zaterdag zat Lyon na amper 23 minuten spelen tegen Bordeaux al op rozen. Nabil Fekir zorgde al gauw voor de 1-0, en dat met een wereldgoal. De aanvaller zag dat de bezoekende doelman ver voor zijn doellijn stond en knalde dan maar raak van aan de middenlijn. Bekijk het doelpunt hieronder.

Tete verdubbelde de score, maar na een rode kaart voor Sergi Darder kon Malcom er nog voor rust 2-1 van maken. Traore schoot Lyon naar 3-1, maar in de slotfase gaf de thuisploeg de drie punten alsnog uit handen. Lerager (ex-Zulte Waregem) en opnieuw Malcom zorgen voor een 3-3-eindstand.