Wat een score! OH Leuven jaagt er zeven(!) voorbij topfavoriet Cercle!

19 augustus 2017 22:32

Oud-Heverlee Leuven heeft voor een beestachtige score gezorgd in Eerste Klasse B. De Leuvenaars stonden voor een zware opdracht met het bezoek van Cercle, maar dat draaide helemaal anders uit.

In twaalf dolle minuten ging het in de eerste helft al van 0-0 naar 3-0. Storm, Aguemon (foto) en Maertens (ex-Cercle) zorgden voor de doelpunten. Cercle strubbelde nog tegen met kansen voor Mercier, maar bij de rust stond de zware 3-0 nog steeds op het bord.

Het ging van kwaad naar erger voor de topfavoriet in 1B. OH Leuven rook bloed en pompte maar liefst vier extra doelpunten voorbij de Bruggelingen. Aguemon lukte een hattrick, Storm scoorde zijn tweede en ook Schuermans kon zijn graantje meepikken.

Ramires scoorde nog voor Cercle, maar de 7-1 zal ongemeen hard aankomen, daar in Brugge. David Hubert vierde zijn debuut in het shirt van OHL.