Statuut van Simons alweer veranderd, terwijl Club Brugge bereid is om 'veel geld' uit te geven

19 augustus 2017 20:19

Club Brugge begon met 9 op 9 prima aan het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League. Toch is het niet uitgesloten dat de vicekampioen in de laatste fase van deze transferperiode nog enkele nieuwe spelers gaat halen.

Met José Izquierdo vertrok er al een sterkhouder, mogelijk volgen Stefano Denswil én Bjorn Engels zijn voorbeeld. Een centrale verdediger is welkom, zeker als je weet dat Timmy Simons op zijn 40ste gewoon weer in het elftal staat.

“Toen we met drie achteraan gingen spelen, heb ik tegen Simons ook gezegd dat zijn statuut weer ging veranderen”, zegt Mannaert in een gesprek met Het Nieuwsblad. “We zullen hem nodig hebben omdat dit voor hem als meest centrale verdediger een goed systeem is.”

"We staan klaar om andere spelers te halen" - Vincent Mannaert

Toch gaat Mannaert ervan uit dat er nog versterking komt. “De kans is inderdaad groot dat Engels en Denswil vertrekken. Alvast groter dan dat ze blijven. Er is concrete interesse. Maak je geen zorgen. We staan klaar om andere spelers te halen. Zó kalm is het hier nu ook weer niet. Als er draagvlak voor is, kunnen we daar zelfs veel geld voor uitgeven.”

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Club Brugge
 
 
Reacties.