'Verrassende topclub klopt aan bij Michel Preud'homme'

19 augustus 2017 11:54

Michel Preud'homme (58) was tot het einde van vorig seizoen aan de slag bij Club Brugge, maar de Luikenaar besliste om het na iets minder dan vier succesvolle seizoenen voor bekeken te houden in het Jan Breydelstadion.

Preud’homme genoot de voorbije maanden van een deugddoende vakantie. Of de Luikenaar nog terugkeert als trainer en of dat dan bij een club of een land is, is voorlopig niet duidelijk.

Zamalek

De Luikenaar lijkt van zijn vrijheid te genieten, maar dat neemt niet weg dat verschillende clubs toch al eens voorzichtig hun licht opstaken bij Preud’homme. Zo meldt Kingfut dat de Egyptische topclub Zamalek wel wat zag in een samenwerking met Preud’homme.

De gewezen doelman was bij Zamalek derde keus, na Frank Vercauteren en de Braziliaan Paulo Autuori. Al wordt Preud’homme zeker en vast niet de nieuwe T1 van de Egyptische club. De reden daarvoor is volgens Kingfut simpel: Preud’homme last een sabbatjaar in.

Vercauteren

Overigens heeft er nog steeds veel van weg dat Frank Vercauteren effectief de nieuwe coach van Zamalek wordt. Onze landgenoot zou al rond de tafel gezeten hebben met het bestuur van de club en een persoonlijk akkoord hebben. Vercauteren is en blijft de belangrijkste kandidaat voor Zamalek.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ El Zamalek
 
 
Reacties.