Club Brugge in Kortrijk op zoek naar zege en leidersplaats

20 augustus 2017 11:00

Club Brugge gaat vanavond op bezoek in het Guldensporenstadion, waar het Sporting Charleroi opnieuw hoopt bij te benen aan de kop van het klassement. De ploeg moet dan wel eerst voorbij KV Kortrijk geraken, een ploeg die vertrouwen heeft na een 6 op 6.

Daar waar er op Europees vlak heel wat druk op zit, is er in de competitie geen vuiltje aan de lucht voor Club Brugge. De vicekampioen begon foutloos aan het seizoen en prijkt met een 9 op 9 dan ook bovenin de rangschikking.

Rotatie bij Club

Op het veld van Zulte Waregem moest Club Brugge knokken voor de drie punten, maar pakte het die mits wat geluk wel mee naar huis. Op het veld van KV Kortrijk volgt nu een tweede lastige uitmatch op rij.

De kans is groot dat Ivan Leko, met het oog op de match tegen AEK Athene van volgende donderdag, roteert. Jongens als Engels en Refaelov mogen aan de aftrap verwacht worden, en mogelijk zijn er nog meer wissels.

Eerste grote test voor Kortrijk

KV Kortrijk zit na twee opeenvolgende overwinning in de flow. De ploeg van Yannis Anastasiou liet tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen bij vlagen goed voetbal zien, maar nu wacht een serieuze test tegen een topclub.

Timothy Collard

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.