7-1 in je debuutmatch: "Als we zo elke week spelen..."

20 augustus 2017 13:54

OH Leuven maakte gisterenavond gehakt van Cercle Brugge. Of mag je bij 7-1 al over américain préparé spreken? Een ideale avond om je debuut te maken. Zo dacht ook Engels jeugdinternational Eliott Moore erover.

Moore kwam enkele dagen geleden over van de beloften van Leicester en mocht meteen in de basis beginnen. En dat deed hij allesbehalve slecht. "Na één training ja", lachte hij. "Het was allemaal nogal hectisch, maar iedereen ving me goed op."

Moore zag vanuit een zetel hoe Cercle werd afgemaakt. "Als de jongens zo elke week spelen, dan gaan we nog mooie uitslagen boeken. We hebben echt heel goed gespeeld, alleen is het wel jammer dat we een tegengoal slikten", klonk het bij Proximus 11.

Goed niveau

Moore wil bij OHL de eerste stappen zetten als profspeler en sterker terugkeren naar Engeland. Opvallend, Leicester verhuurt hem voor een heel seizoen, maar kan hem wel in januari terugroepen. "Ik kom van de U23 van Leicester, dus het is leuk om nu voor meer fans te spelen en in een betere sfeer te mogen presteren. Je krijgt hier wel veel tijd aan de bal. In Engeland zitten ze er veel korter op. Maar het algemene niveau van de competitie is best wel heel goed."

Johan Walckiers

2e klasse \\ Cercle Brugge \\ OH Leuven
 
 
Reacties.