7-1 pandoering kwam heel ongelegen voor Cercle-spits: "Ergste verjaardag ooit"

20 augustus 2017 15:51

Cercle Brugge liep zaterdagavond tegen een pandoering vanjewelste in Leuven. Voor spits Gianni Bruno was het zelfs nog erger, hij vierde net z'n verjaardag.

"Ik denk dat dit de ergste verjaardag is in mijn leven", aldus Bruno op de website van Cercle Brugge. "Ik ga dit nog een tijdje onthouden vrees ik, die 7-1. We hebben echt een verschrikkelijke wedstrijd gespeeld en dat hebben we enkel aan onszelf te danken."

Al sprong OHL wel heel efficiënt met de kansen om. "Dat klopt, maar wij hebben hen ook wel de kans gegeven om zo efficiënt te zijn. Alle doelpunten zijn onze schuld. Dit is gewoon een wedstrijd die we snel moeten vergeten, want wij waren er gewoon niet bij."

Dit is een professionele fout -Gianni Bruno

"Leuven heeft deze match in zijn eentje kunnen afwerken. Dit is echt een professionele fout van onze kant, en nu moet je de voeten op de grond zetten en elke dag werken om vooruit te komen."

Cercle Brugge was voor velen de absolute favoriet. "Het is gemakkelijk om te zeggen dat we favoriet zijn en dat we een goede ploeg hebben maar de waarheid toont zich op het terrein. Als je niet verdedigt dan win je niet en dan winnen we ook geen enkele wedstrijd meer."

Sander De Graeve

2e klasse \\ Cercle Brugge \\ OH Leuven
 
 
Reacties.