Dendoncker reageert hard na nederlaag en werpt knuppel in het hoenderhok: "Gebrek aan solidariteit"

20 augustus 2017 17:42

We zijn het niet gewend van Leander Dendoncker, maar de middenvelder was deze keer toch wel hard voor zijn ploeg. Ook over zichzelf is hij niet tevreden, maar deze keer wou hij wel een paar redenen geven van wat er fout liep in de match.

Bij Anderlecht kon je niemand als 'goed' bestempelen. In alle linies liep het fout. "Ja, er werd de voorbije weken naar onze aanval gekeken, maar nu was het overal iets: verdediging, middenveld en aanval", klonk het al vrij hard. "Aan wat het ons ontbrak? De wil om te winnen, de mentaliteit en de wil om duels te winnen."

Maar dat was niet het enige. "We hebben zelfs nog niet de moeilijkste matchen gehad. Nu volgt Gent uit, dat wordt nog een stuk moeilijker. We zijn de solidariteit die ons vorig seizoen kampioen maakte wat kwijt. Dat is iets minder aanwezig."

Dendoncker werpt de knuppel in het hoenderhok.

En Dendoncker roept om op daar iets aan te doen. "We hebben al samen gezeten, maar nu moeten we toch de beelden er eens bijpakken. Drie goals thuis pakken op drie voorzetten, dat kan niet. We moeten weer voor elkaar willen vechten. Want dat ontbreekt nu..."

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ STVV
 
 
Reacties.