Lierse, Cercle, Westerlo, Beerschot-Wilrijk en co kennen hun tegenstander in de Beker van België (volledig overzicht)

20 augustus 2017 22:49

Niet enkel in 1A en 1B werd dit weekend gevoetbald, ook in de Beker van België stonden flink wat wedstrijden op het programma. Volgend weekend gaan de teams uit 1B ook in actie komen, nu kennen ze hun tegenstanders.

De teams uit de amateurreeksen krijgen tot en met de 1/8e finales het thuisvoordeel, dus de acht teams uit 1B moeten allen op bezoek bij een tegenstander - tenzij die het thuisvoordeel nog zouden/moeten verkopen.

Beerschot-Wilrijk moet op bezoek bij het gevreesde Oosterzonen, dat vorig seizoen nog bij de club in eerste amateur zat. Sint-Lenaarts klopte Grimbergen met 1-0 en krijgt nu Lierse op bezoek, terwijl Cercle Brugge naar Temse moet.

Eendracht Aalst, RWDM, Lommel en Club Luik wisten zich ook allen te plaatsen voor de vijfde ronde, maar zij komen niet in actie tegen een team uit 1B. De volgende ronde ziet er zo uit:

Turnhout - OH Leuven
Oosterzonen - Beerschot-Wilrijk
Tilleur - Union
Menen - Westerlo
Oudenaarde - Tubeke
Bilzen - Roeselare
St-Lenaarts - Lierse
Temse - Cercle Brugge

Lommel - Dessel Sport
Eendracht Aalst - Club Luik
RWDM - La Louvière Centre
Knokke - Heist
Wervik - Rupel-Boom
Wijgmaal - Bocholt
ASV Geel - Duffel

Aernout Van Lindt

2e klasse \\ Beker van België \\ Lierse SK \\ Westerlo \\ Cercle Brugge \\ Roeselare \\ Tubeke \\ OH Leuven \\ Union SG \\ Beerschot \\ Lierse Kempenzonen \\ Sporting Bruxelles
 
 
Reacties.