Mooi gebaar van Mechelen voor Antwerp, supporters maken indruk: "Beter dan op het veld" (Mét beelden)

20 augustus 2017 22:30

Antwerp heeft 7 op 12 beet na vier wedstrijden. En daar mag het ook zeker zijn fans stilaan voor bedanken. Die zorgen al vier weken - zowel uit als thuis - voor bijzonder veel sfeer. Knap, dat beseft ook de coach.

Het seizoen 2002-2003 is er eentje dat bij KV Mechelen in het geheugen gegrift staat. Zonder de supporters had de club mogelijk niet meer bestaan.

Ook de fans van Antwerp deden toen hun duit in het zakje, dat zijn de Kakkers nooit vergeten. De harmonie van Malinwa bracht voor de match dan ook 'De Zegemarsch', het clublied van Antwerp - voor het uitvak. Erg knap.

Daarna zongen beide supporterscharen samen You'll never walk alone en ook tijdens de match hing er de hele tijd een prima sfeer. Gaandeweg namen die van Antwerp het dankzij het spelverloop wat over, na de wedstrijd konden zij aan het feesten.

“Ik wil graag de supporters feliciteren, die ook fantastisch waren tot op het einde. Het was een geweldig spektakel, misschien beter dan op het veld", was ook Laszlo Bölöni onder de indruk. Bekijk de beelden hier:

Aernout Van Lindt

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.