Anthuenis heeft duidelijke boodschap voor de criticasters: "In België kunnen ze toch maar eens nadenken voor ze nog eens kritiek geven"

24 juni 2018 09:17

De Rode Duivels speelden zaterdag Tunesië van de mat met imponerende 5-2-cijfers. Eden Hazard en Romelu Lukaku namen elk twee doelpunten voor hun rekening.

De teller van Big Rom staat ondertussen al op 4 stuks, dat zijn er evenveel als Cristiano Ronaldo. "Lukaku verkeert in supervorm en kreeg de nodige passen", analyseert Aimé Anthuenis in Het Laatste Nieuws. "Mooie bal van Meunier, schitterende versnelling van Hazard ook. Romelu is sterk, heel snel en hij heeft nu ook bewezen dat hij tweevoetig is."

“Hopelijk heeft hij geen al te zwaar letsel opgelopen. Ik zag dat hij licht geblesseerd van het veld ging."

"We moeten hem koesteren"

Big Rom rekent voor goed af met de criticasters. "Als de ploeg het iets minder doet, krijgt hij vaak met kritiek af te rekenen, maar volgens mij is hij over dat punt heen. We moeten hem koesteren", vindt Anthuenis.

"Hij kan straks alle records breken. In België kunnen ze toch maar eens nadenken voor ze nog eens kritiek geven. We mogen heel blij zijn met zo’n spits. Hij is ook kalmer geworden en geeft me de indruk dat hij minder problemen heeft met nervositeit.”

Diederik Geypen

Tunesië \\ België
 
 
Reacties.