Met Hazard op de speeltuin, met Kompany Moskou verkennen of met Courtois minigolfen: zo brengen de Rode Duivels hun vrije dag door

24 juni 2018 18:13

De fans genieten na van de schitterende overwinning van gisteren en dat doen ook de Rode Duivels zelf. Iedereen werd beloond met een vrije dag en dat doet in alle WK-drukte enorm deugd.

Zaterdagavond mochten de spelers hun familie al verwelkomen op de thuisbasis in Moskou en konden ze smullen van een barbecue. Daarbovenop werden de training en alle media-activiteiten voor zondag geschrapt. In de voormiddag brachten de spelers verder tijd door met hun familie en was er ook een barbecue.

's Namiddags liepen Kompany, Dembélé, Mignolet en Vermaelen rond in de buurt van het Kremlin. Daar bezochten ze ook GUM (foto), een exclusief shoppingcentrum met enkel de grootste luxemerken. Courtois ging dan weer op zijn gemakje minigolfen.

Familieman Martinez

Eddy Snelders vind het alleszins een uitstekend idee van de bondscoach. "Tussen twee wedstrijden door hadden de spelers hier vandaag wellicht niet op gerekend. Maar de bondscoach is een familieman en toont hiermee goodwill naar zijn groep. De eentonigheid is weg. Nu kan hij ook eisen dat ze scherp zijn voor de volgende match", zei hij op Sporza.

Sander De Graeve - Yannick Lambrecht - Johan Walckiers

België
 
 
Reacties.