KV Oostende komt met fantastisch nieuws: "Er is een akkoord en het is betrouwbaar!"


Foto: © photonews 08 mei 2024 14:20

Begint de lucht stilaan op te klaren boven zee? KV Oostende moet tegen volgende week zijn licentiedossier rond hebben en de tijd begint dus te dringen. Hoofdaandeelhouder Paul Conway doet wel nog moeilijk, maar dat hoopt Oostende straks opgelost te krijgen. Want er is een akkoord met een overnemer.

Op 16 mei moet het licentiedossier worden ingediend en enkele dagen later volgt dan het verdict bij het Belgisch Centrum voor Arbitrage in de Sportsector (C-Sar). Om die licentie te kunnen behalen moet de overname van de club afgerond zijn.

“We weten dat de tijd dringt en doen er alles aan om met alle partijen tot een akkoord te komen. Op dit moment verlopen alle gesprekken gunstig maar ik wil niet teveel op de zaken vooruitlopen. We moeten nog enkele issues oplossen,” aldus voorlopig bewindvoerder Werner Van Oosterwyck.

“Omwille van juridische redenen kan ik in deze cruciale fase ook niet verder in detail treden over het toch wel complexe dossier. Ik kan wel zeggen dat er een akkoord is om in zee te gaan met het investeringsfonds Apex Capital Global LLC, vertegenwoordigd door Mark Campbell."

"Hij heeft enkele kapitaalkrachtige en serieuze investeerders achter zich staan. Dat werd allemaal gecheckt door diverse advocaten en blijkt betrouwbaar."

"De twee partijen die tot vrij recent ook nog uitermate geïnteresseerd waren in de aandelen, hebben wij niet meer terug gehoord dus houden we ook geen rekening meer mee. Ik begrijp dat iedereen stilaan wat ongeduldig wordt maar ik hoop om begin volgende week met uitgebreider nieuws te kunnen komen.”

Johan Walckiers

2e klasse \\ KV Oostende
 
 
Reacties.